Hoe herken je een burn-out met behulp van een bedrijfspsycholoog?

Hoe herken je een burn-out? De bedrijfspsycholoog helpt je bij het herkennen van burn-out klachten en begeleid je tijdens je herstel. Misschien heb je klachten: voel je je moe en futloos en minder vaardig om je werk uit te voeren. Sterker nog: alleen al de gedachte aan werk bezorgt je een hoop spanning. Tijd om aan de slag te gaan met een bedrijfspsycholoog.

Hoe herken je een burn-out en hoe helpt de bedrijfspsycholoog daarbij?

Bedrijfspsychologie is een discipline dat zich richt op je herstel na een burn-out. Een bedrijfspsycholoog helpt je beter in je vel zitten, meer energie te krijgen en meer inzicht in je eigen grenzen en waarom het zo ver is gekomen te krijgen. Het voordeel van bedrijfspsychologie is dat het zich richt op de context van werk. Hoe je een burn-out herkent is de eerste stap, samen met de bedrijfspsycholoog maak je vervolgens een concreet plan voor de terugkeer naar werk. Samen kijk je naar wat wel en wat niet kan. Met welke taken begin je? Hoe pak je die aan? En hoe voorkom je dat je terugvalt?

Hoe je met bedrijfspsychologie burn-out klachten kunt bestrijden

Bedrijfspsychologie omvat verschillende methodieken die je een antwoord geven op vragen als:

Bedrijfspsychologie is maatwerk, een methode die bij jou past maar die zich daarnaast ook middels wetenschappelijke onderbouwing bewezen heeft. Een bedrijfspsycholoog heeft de ruimte om de begeleiding zo in te richten dat hij zo goed mogelijk bij jouw situatie aansluit. Bij Evoli Bedrijfspsychologie bieden we verschillende burn-out trainingen en werken we met inzichten uit Cognitieve Gedragstherapie, Acceptance and Commitment Therapy, Solution Focus Therapy, Mindfulness en Life-style adviezen, Transactionele Analyse, EMDR en andere methodieken. Deze worden toegepast op de behoefte van de cliënt om het herstel na een burn-out zo veel mogelijk te bevorderen.

Starten met bedrijfspsychologie bij burn-out klachten

Ieder traject begint met een intakegesprek. Hoe herken je bijvoorbeeld zelf dat je een burn-out hebt? En waarom heb je nu besloten om hier aan te gaan werken? De bedrijfspsycholoog maakt tijdens dit gesprek samen met jou een plan om je burn-out aan te pakken en te voorkomen dat je terugvalt. Zodat je weer met plezier kunt leven en werken, en je beter in je vel zit.

 

Effectieve Behandelingen voor Angst in Kinderen

Ouders denken vaak na of hun angstige kinderen met de tijd hun angst zullen ontgroeien of dat het slechter zal worden. Sommige angstige kinderen ontwikkelen zelf bestrijdingstechnieken wanneer ze opgroeien, wanneer ze geïnspireerd worden om hun angsten aan te gaan. Aan de andere kant, kunnen angstige kinderen die hun angsten uit te weg gaan er aanzienlijk door beperkt worden.

Gekoppeld met een langdurige aversie van activiteiten die bij hun leeftijd passen, kunnen belangrijke vaardigheden verloren gaan, waardoor angstige kinderen steeds meer symbiotisch worden met de paar mensen waar ze op kunnen vertrouwen. Vaak zorgt dit voor familie conflicten door slechte kennis om er mee om te kunnen gaan. Met een verhoging in familie conflicten en een afname in het vermogen om op school en met leeftijdsgenoten mee te kunnen doen, zakt hun zelfvertrouwen de diepte in. Voelt uw kind zich angstig, raadpleegt een psycholoog om hulp!

Gelukkig kunnen angstige kinderen hun angsten ontgroeien door ze geleidelijk aan het hoofd te bieden. Elke keer dat een angst makende situatie is doorstaan, reageert het kind er een beetje minder op. Wanneer het kind herhaaldelijk blootgesteld wordt aan de angstige situatie, en geholpen wordt om zijn of haar angst succesvol te meesteren, zal de vecht-of-vlucht reactie op de situatie verwateren.

Over een heel leven genomen, komt en gaat de spanning in mensen die er aanleg voor hebben. Uitbarstingen komen vaak voor wanneer steun verloren gaat of wanneer er een nieuwe stressfactor zich voordoet. Bijvoorbeeld de verwachting dat kinderen meer op zelfstandig worden tijdens de adolescentie kan moeilijk zijn voor een sensitief kind die altijd veel op zijn of haar ouders heeft gesteund.

Echter is dit geen reden voor wanhoop voor een kind die aanpassingsvaardigheden heeft geleerd. Het is daarentegen een signaal dat de vaardigheden die in het verleden gewerkt hebben opnieuw beoordeeld moeten worden, en dat er een paar nieuwe toegevoegd moeten worden. Elke keer dat een nieuwe situatie gemeesterd wordt, wordt zelfvertrouwen opgebouwd, en het kind leert om nieuwe uitdagingen aan te gaan en een productief, vervullend leven te leiden.

Besluiten welke methode het beste geschikt is voor je angstige kind om zijn angsten onder ogen te komen vergt bezinning. Een vuistregel is, als het maar werkt en niet het kind beschadigt. Wanneer je kind niet de vaardigheden bezit om zijn angst onder ogen te komen, dan is training in deze vaardigheden bij een psycholoog nodig voordat het kind blootgesteld kan worden aan wat hem angstig maakt.

 Kinderen Psychologen Dienstverlening Breda

https://www.depsycholoog.nl/breda/

Teambuilding

Teambuilding

Het is belangrijk om altijd te werken aan de team spirit en aan de teambuilding binnen jouw team. Een goede manier om dit te doen is door dan ook te kiezen voor verschillende Teambuilding activiteiten die ervoor zorgen dat er een betere sfeer op het werk ontstaat. Ook leren werknemers elkaar veel beter kennen door een leuk en origineel teambuilding uitje voor het hele team.

Teambuilding activiteiten

In Utrecht zijn er dan ook veel verschillende opties om uit te kiezen. Zo kunt u bij verschillende uitjes en evenementen bureau’s kiezen uit een groot aanbod van verschillende soorten programma’s. Kies er bijvoorbeeld voor om een bedrijfsfeest te houden in combinatie met een uitje voor een beter team, of kies ervoor om een gaaf feest te laten organiseren waarbij jullie met z’n allen in de middag nog een leuk uitje doen. Een perfecte Teambuilding Utrecht activiteit is waarschijnlijk wel het Expeditie Robinson. Bij dit programma moet u gebruik maken van verschillende strategieën om het spel te kunnen winnen. Bij deze expeditie bent u helemaal vrij in het kiezen van verschillende activiteiten. In totaal is er een aanbod van meer dan 100 verschillende activiteiten waar alle werknemers uit kunnen kiezen. Wel wordt iedereen gestimuleerd om tot het uiterste te gaan aangezien er verschillende eliminatierondes zijn. Ook maakt u kans op een reis naar Las Vegas en is het doel van dit uitje om ervoor te zorgen dat u de proeven kunt volbrengen. Dit uitje zorgt voor een goede spanning en een goede competitieve sfeer tussen iedereen. Verder duurt dit uitje 4 uur, wat perfect is voor een leuke dag. Naast het feit dat iedereen meewerkt aan een betere band tussen de werknemers komt er ook veel tactiek bij het spel kijken. Ook is dit uitje zeer sportief te noemen en zullen veel werknemers dit ongetwijfeld kunnen waarderen.

Teambuilding Utrecht

Voor een leuk uitje in de middag kun je zeker doen aan de Da Vinci Code. Bij dit spel moet u verschillende uitdagende opdrachten oplossen. Dit kan alleen door het oplossen van verschillende mysteries die zeker wat tijd kosten om op te lossen! Bij dit spel kunt u er zelf voor kiezen om teams te vormen en verschillende geheime codes te kraken. Om de codes te kunnen kraken is het nodig diverse aanwijzingen te verzamelen. Deze zijn te vinden in het gangenstelsel dat ondergronds loopt. Verder krijgt u bij dit spel een persoonlijke begeleider en zijn er verschillende indoor opdrachten waar iedereen aan mee gaat doen. Het voordeel van dit uitje is dat u dit ook met slecht weer kunt doen, aangezien het binnen is. Dit uitje is perfect voor een bedrijf dat op zoek is naar een leuk uitje voor een betere team spirit dat helemaal op maat is gemaakt. Nadat u namelijk uw eigen wensen en eisen heeft doorgegeven voor dit uitje wordt hier rekening mee gehouden en wordt er bekijken welke datum het beste is. Zo is dit uitje zeer betaalbaar en krijgt het goede reviews.

https://www.eventspot.nl/teambuilding-events

Meerjarenonderhoudsplan

Een duidelijk overzicht van alle onderhoudswerkzaamheden aan een pand is belangrijk voor de Vereniging van Eigenaars. Het is handig om een meerjarenonderhoudsplan te maken waardoor je een duidelijk overzicht hebt van wat er allemaal aan het gebouw gedaan is en dan kan je ook zien wanneer iets aan vervanging toe is. Zo een plan heet ook wel een MOP en het is slim om daarbij ook gelijk een conditiemeting uit te voeren. Er wordt dan op dat moment gekeken wat er aan gebouw moet worden vervangen of op welke plekken nog onderhoud nodig is. Zo weet je precies in welke staat je gebouw is als de MOP wordt opgesteld. Als dit het geval is dan voorkom je dat het dubbel in de MJOB komt te staan. Als Vereniging van Eigenaars zijn er nog meer aspecten waar rekening mee moet worden gehouden. Zo is het bijvoorbeeld verplicht om een reservefond te hebben. Dit reservefonds moet op een aparte rekening staan en er moet genoeg geld op staan om onverwacht onderhoud te kunnen betalen. Hoewel nergens staat hoeveel geld er op een reservefonds moet staan, is dit wel verplicht en moet hier goed opgelet worden dat het genoeg is voor eventueel onderhoud. Daarnaast is ook het meerjarenonderhoudsplan verplicht. Met dit plan kan er bepaald worden hoeveel geld er op je reserve fonds moet staan om dan eventueel onderhoud aan het gebouw te kunnen financieren.  Maar 25% van de Vereniging van Eigenaars bezit zo een reserve fond terwijl dit in principe verplicht is. Bij 50% is van de 25% die zo een fond bezit, is het saldo te laag om het de eventuele werkzaamheden te kunnen betalen. Dat dit percentage zo laag ligt, kan verschillende redenen hebben. Zo kan er gewoon te weinig geld voor zijn, of is het een erg klein pand of is niet in het bezit door iemand van de Vereniging van Eigenaars.

http://laan35.nl

Een arbodienst nodig

Mijn bazen hebben mij gevraagd om voor ons bedrijf een vaste arbodienst uit te zoeken. Ze willen dat ik een selectie maak zodat ze de beste voor het bedrijf uit kunnen zoeken. Ik ging dus meteen aan de slag aangezien ik voor mijn bazen er goed werk wilde leveren aangezien ik kans maakte op promotie. De nieuwe baan was echt een kans voor mij aangezien ik zo meer aanzien kreeg binnen het bedrijf en het stond ook een stuk beter op mijn CV. Ook een leuke bijkomstigheid is dat ik een stuk meer ging verdienen en dat ik dan ook kans maakt op een aantal leuke bonussen als ik goed werk leverde. Ik werkte hier nu al 7 jaar en dit was mijn kans om te laten zien wat ik in huis had en de promotie niet meer uit mijn handen te laten glippen. Ik ging dus op zoek naar een arbodienst voor mijn bazen en wat ik toen zag was helemaal ideaal.

De Arbomakelaar

Ik had nog nooit van zoiets gehoord maar het leek me wel echt een goed idee. Ik kwam namelijk op de website van arbomakelaar.nl. Wat dit bedrijf doet is verschillende arbodiensten  voor je vergelijken zodat jij weet wat het beste is voor je bedrijf. Dit leek mij een goede keuze aangezien de arbomakelaar toch wel veel meer verstand heeft van arbodiensten dan dat ik doe. Ik vroeg een gratis offerte aan en kreeg goedkeuring van mijn bazen hiervoor. Ik liet de arbodiensten vergelijken en kreeg het verslag opgestuurd.

Promotie

Mijn bazen waren erg tevreden want ik had een aantal goede arbodiensten naar voren getoverd en ook was ik er zelf niet veel tijd aan kwijt geweest en had het niet veel geld gekost. Ze vonden dat ik het goed had geregeld en ze hadden nog beter nieuws voor me. Ik kreeg namelijk de promotie waar veel mensen toch wel op zaten te azen. Ik was erg blij. Heel erg bedankt voor alle hulp Arbomakelaar!

Opslagruimte IJsselstein gezocht

Ik ben filiaalmanager bij een kledingwinkel in IJsselstein. Wij hebben jaarlijks een soort van leegverkoop van oude spullen die in het magazijn liggen. Omdat dit vorig jaar niet is gebeurd hebben we echt teveel voorraad voor deze verkoop en staat het magazijn echt te vol. Omdat er bijna geen ruimte in het magazijn meer is heb ik het met mijn area manager overlegd en zijn we tot het besluit gekomen om een opslagruimte in IJsselstein te huren zodat we daar even de spullen kunnen stallen totdat de verkoop begint en dat is over 3 maanden. We hebben wel een aantal eisen gezien dat het nog wel aardig wat waard is moet het wel goed bewaakt worden verder willen we ook een zo goedkoop mogelijke unit hebben. Ik moet het nog wel terugkoppelen naar mijn area manager dus ik kan niet zomaar wat gaan beslissen.

Opslagman IJsselstein

Ik ging even zoeken op het internet zodat de spullen hier zo snel mogelijk weg waren aangezien de nieuwe collectie volgende week binnenkomt. Ik keek op een aantal sites maar ik vond het toch allemaal een beetje aan de dure kant. Ik keek dus verder en kwam uit bij de opslagman. Dit is een bedrijf met goedkope opslagruimte in IJsselstein. Ik besloot contact op te nemen en regelde ook alles met mijn area manager. Die keurde het goed en zo hadden we een opslagruimte IJsselstein gehuurd. Ik heb alles nu in de opslagruimte zitten en dat is erg fijn zodat we in het magazijn weer ruimte over hebben. Ik kan het contract ook per maand opzeggen dus als we over 3 maanden de verkoop hebben kan ik het contract opzeggen en zit ik nergens meer aan vast. Ook wordt het pand 24/7 bewaakt en is de kans op diefstal dus erg klein. Alles is heel erg goed geregeld bij de opslagman.

Nieuwe tandartspraktijk

Ik ben sinds kort een nieuwe praktijk gestart en daarom heb ik het een en ander aan spullen nodig voor in de behandelkamer. Natuurlijk begin je met een totaal lege ruimte en zal je natuurlijk een vloer en dergelijke aan moeten leggen. Daarbij moet de muur ook nog gedaan worden en moet er ook een beetje decoratie in de behandelkamer komen. Je wilt natuurlijk niet dat klanten zich geïntimideerd gaan voelen in deze kamer en daarom wil je het ze zo comfortabel mogelijk maken. Daarom ben ik ook gaan uitzoeken wat ik het beste in mijn behandelkamer kan gaan gebruiken en ben ik voornamelijk gaan zoeken naar tandarts apparatuur. Dit deed ik via het internet.

 

Zoeken naar tandartsapparatuur

Ik ben via Google gaan zoeken naar tandarts apparatuur omdat ik ook het een en ander nodig heb om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Ik heb namelijk redelijk veel apparaten nodig en daarom zoek ik dus iemand die mij deze apparaten kan verkopen. I kwam al vrij snel op de website van All Dent en ik denk dat ik daar zeker veel producten kan krijgen. Toen ik de website bezocht heb ik contact met het bedrijf gezocht en toen wist ik vrijwel zeker dat zij mij konden helpen. Ik ben daar langs gegaan om te kijken uit wat voor producten ik allemaal kon kiezen om zo een mooie tandartspraktijk vol met allerlei nieuwe tandartsapparatuur neer kan zetten. Het is ook een extra service naar je klanten toe als je de laatste technische snufjes hebt. Ik ben erg blij dat ik voor All Dent heb gekozen want ik ben erg goed geholpen, het zijn echte vakmensen met veel verstand van zaken. Ik ga All Dent zeker aanbevelen bij mensen uit de tandarts wereld. Bedankt All Dent voor alle hulp.

 

Auto pimpen

Ik wil graag mijn auto pimpen. Ik wil mijn auto graag wat stoerder maken omdat ik het nu gewoon nog wat standaard vind. Ik wil namelijk onder anderen mijn ramen blinderen. Ik heb nu een Peugeot 107 en het enige wat leuk er aan is zijn de strepen op de motorkap. Maar ik wil dat mijn ruiten wat donkerder zijn, het liefst zo donker mogelijk en de ene mogelijkheid daarvoor is ramen blinderen. Ik ben nu op zoek naar een bedrijf in de buurt van Waddinxveen omdat ik dan niet al te ver hoeft te rijden. Nu ben ik diverse bedrijven gaan bezoeken maar heb ik niet hetgeen gevonden waar ik naar op zoek was. Uiteindelijk heb ik iets via Google gevonden. Wil je weten wat dat is? Lees dan snel verder.

 

Googelen op ramen blinderen

Ik ben gaan Googelen op ramen blinderen en kwam nu eindelijk bij een bedrijf waar ik al een tijdje naartoe wilt. Toevallig zitten zij ook in Waddinxveen en daar ben ik natuurlijk erg blij mee. Ik heb er nooit eerder van gehoord maar volgens hun voorbeelden zijn ze erg professioneel en daarbij hebben ze ook een leuke website. Ik heb het dan over Le Duc Detail & Styling. Bij Le Duc Detail & Styling kan je voor een mooie prijs je ramen blinderen en dat ziet er dan ook super strak en professioneel uit. Het lijkt dan net of het getint glas is maar alles is natuurlijk gedaan met folie. Dat bepaald ook grotendeels de prijs. Nu heb ik contact gezocht met Le Duc Detail & Styling met de vraag wanneer ik daar terecht kan. Ik kon er al snel terecht en ben er erg blij mee. Eenmaal daar aangekomen werd ik vriendelijk ontvangen en onder het genot van een kopje koffie waren de mannen van Le Duc Detail & Styling bezig met mijn auto.

 

Le Duc Detail & Styling

Ik heb gekozen voor Le Duc Detail & Styling voor ramen blinderen. Zij hebben mijn auto heel mooi gemaakt en ben echt te spreken over het resultaat. Ben jij ook op zoek naar ramen blinderen? Bekijk dan eens www.leducdetailstyling.nl

 

Een huwelijkscadeau om nooit te vergeten

Onze kleindochter gaat over een maandje trouwen en omdat dit toch een speciaal moment in haar leven is willen we wel een leuk huwelijkscadeau geven naast de enveloppe die zie natuurlijk ook wel tegemoet ziet komen. We hebben 5 kleinkinderen en dit is de eerste die gaat trouwen. Het is echt een hele lieve meid en komt hier iedere 2 weken wel een bakje koffie drinken. Haar toekomstige man is ook echt een leuke en lieve vent. Die kennen we nu ongeveer 7 jaar aangezien ze al zolang samen zijn. We zijn ook echt blij dat ze elkaar hebben gevonden en dat ze ook nog leuke dingen met ons doen. We zijn van plan om iets van een tijdschrift te maken en de iedereen uit de familie een pagina te vullen van een foto samen met de bruid en een leuk verhaaltje erbij. Ik denk dat ze dit echt wel heel erg kan waarderen en een erg leuk huwelijkscadeau vindt.

Jilster

Ik was vanmorgen de krant aan het lezen en daar zag ik een advertentie staan van jilster.nl. Er stond: wil je een origineel cadeau geven maar weet je niet wat? ga naar jilster.nl. Ik ging dus hip als ik ben op onze Ipad naar de site van jilster en daar vond ik waar ik naar op zoek was. Zo kon iedereen wat toevoegen en konden we er een super leuk cadeau van maken.

Het huwelijk

De dag van het huwelijk was zo mooi, de zon scheen vanaf dat hij op kwam en ging de rest van de dag niet meer weg. Ze zag er ook zo mooi uit en het was echt een hele fijne dag. Toen gingen we het huwelijkscadeau geven en ze vond het echt heel erg leuk. Ik kreeg een dikke knuffel en iedereen keek het door, erg geslaagd dacht ik zo.

Papiervernietiging container huren?

U bent bezig met het opschonen van uw archief en kunt de papieren nergens kwijt. Als u dit bekend in de oren klinkt, dan is het dus tijd om een papiervernietiging container te huren. In dit soort handige containers kunt u alle papieren die u uit het archief haalt heel eenvoudig opslaan. Deze containers kunnen ook op slot, zodat u zich er geen zorgen over hoeft te maken dat er iemand misschien bij kan komen, die deze discrete informatie eventueel in zou kunnen kijken, want dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling. Er zijn verschillende soorten papiercontainers die u via ons gewoon kunt bestellen. Binnen 24 uur staat hij bij uw bedrijf en kunt u met het opschonen van uw archief aan de slag. Daarna is het een kwestie van contact met ons opnemen (of misschien hebben wij al een afspraak met u geboekt) en wij komen met onze mobiele vernietiger langs om het archief voorgoed op te schonen, zodat u weer op georganiseerde wijze verder kunt gaan met uw werkzaamheden.

   

Kijkt u gerust even op de website van archiefvenietiging.org om te zien welke containers wij zoal voor u in de aanbieding hebben. Wij werken alleen met het allerbeste materiaal en leveren onze producten volgens afspraak bij u af.