Kennisruimte
Image default
Electronica en Computers

Contract- en leveranciersmanagement voor uw ICT-contracten

Uw ICT-contracten zo volledig mogelijk benutten? HCDR uit Oosteind helpt u hierbij door middel van contract- en leveranciersmanagement. Met deze assistentie haalt u alles uit uw contracten en zakenrelaties met leveranciers wat erin zit. Door overzicht te scheppen in uw contracten verwerft u het inzicht dat u nodig heeft om in te kunnen spelen op mogelijke kansen. Ook weet u na een dergelijke inventarisatie exact welke contracten u heeft lopen en tot wanneer deze gelden. Zodoende weet u altijd wanneer u een contract moet verlengen, opzeggen of af laten lopen.

Precies zoveel assistentie als u zelf wilt

Wilt u geen tijd kwijt zijn aan contract- en leveranciersmanagement? Besteedt u het beheer dan uit aan HCDR uit Oosteind. Zij zijn ook in te zetten als interim indien u enkel in piekperiodes assistentie behoeft. Tevens kunnen zij uw werknemers trainen op het gebied van contract- en leveranciersmanagement om de kennis bij uw bedrijf in-house te vestigen. Ongeacht uw keuze houdt HCDR in de gaten dat uw belangen worden behartigd in al uw contracten met leveranciers. Met hun ruime praktijkervaring en uitstekende reputatie in de publieke als de private sector zijn zij het bedrijf waar u op kunt bouwen.

Maak gebruik van een inzichtelijk beheersysteem voor uw contracten

HCDR heeft meerdere methoden om u meer inzicht te verschaffen in uw contract- en leveranciersmanagement. Eén van deze methoden is het aanleggen van een over- en inzichtelijk contractbeheersysteem. Een dergelijk systeem stelt u in staat om uw contracten met leveranciers haarfijn in de gaten te houden. Zo houdt u een vinger aan de pols en zorgt u ervoor dat u altijd de diensten of producten krijgt waar u volgens het contract recht op heeft. Mocht dit niet het geval zijn, dan grijpt u eenvoudiger in. Zeker niet onbelangrijk is de efficiëntieverbetering die volgt uit een gedegen beheer van uw contracten en leveranciers. Deze kan u aanzienlijke kosten besparen; niet verkeerd toch? Als u ook geïnteresseerd bent in het aanleggen van een dergelijk contractbeheersysteem, contacteert u dan direct de experts van HCDR.

Gerelateerde artikelen

Narrowcasting voor led schermen buiten

Een correct licentiebeheer kan problemen voorkomen

Ken je klant en de loyaliteit