Kennisruimte
Onderwijs

Bijles van De Bijlesmeester als basis

Negentig van de ouders ondersteunen hun kinderen pas met bijles nadat er al een achterstand is opgelopen. Zonde! Dat is net als het uitstellen van een bezoek aan de dokter, terwijl je steeds meer last krijgt van je knie. Op die manier blijf je er maar mee doorlopen en wordt het voor de dokter lastiger om je te helpen! Bijles is niet bedoeld als hulp bij achterstanden, bijles is efficiënte ondersteuning bij leren. Door de Individuele begeleiding kan jouw kind al zijn/haar vragen stellen en wordt er gewerkt op een manier die goed bij hem/haar aansluit.

Door een aantal uurtjes per week te werken aan het vak of de vakken waar jouw kind hulp bij kan gebruiken voorkom je problemen in plaats van dat je erop wacht. Op deze manier wordt school zoals het hoort te zijn: leuk :).

De Bijlesmeester verzorgt bijles en huiswerkbegeleiding aan huis door heel Nederland. Voor zowel de vakken op basisschool en middelbare school hebben wij de juiste begeleiding. Vertel ons in een kennismakingsgesprek de wensen van jouw kind en wij zorgen ervoor dat de ideale bijlesmeester of juf jouw kind gaat helpen.

Naast Nederland verzorgen wij ook bijlessen aan huis in België! Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en binnen een week kan de eerste bijles gepland staan.

https://debijlesmeester.nl