Bekijk het hele jaar door de mooiste plekken op aarde met een Zambia vakantie of Zimbabwe vakantie

Een Zambia vakantie of Zimbabwe vakantie kunt u het hele jaar door plannen. In elk seizoen zijn er in beide landen weer andere activiteiten te doen en te beleven. Waar u wel rekening mee moet houden is de aanwezige kans op heftige regenval in de maanden december tot maart. Safari’s zijn het leukst in de warme en droge periodes, maar ook in het regenseizoen worden er deze trips geregeld. In dit geval kan de safari per boot worden gedaan, omdat de meeste wegen dan slecht bereikbaar zijn.

Zambia vakantie of Zimbabwe vakantie: gezinsvakantie met reisgids

Wat is er leuker dan genieten met het hele gezin? Een Zambia vakantie of een Zimbabwe vakantie is hier uitstekend geschikt voor. Het is doorgaans niet gebruikelijk om te reizen met een gids, mits u met grotere groep reist. Tijdens de vakantie wordt u bijgestaan door gekwalificeerde en passievolle rangers. Interesse om een met een huurauto te reizen? Dan is Zimbabwe een meer geschikte bestemming dan Zambia, dat heeft te maken met de wegens in Zimbabwe over het algemeen veel beter zijn dan in Zambia.

Zambia vakantie of Zimbabwe vakantie: safari trip

Heeft u zin in een safaritrip? Dan is een Zambia vakantie of een Zimbabwe vakantie een goede keuze. Er zijn genoeg bezienswaardigheden waarbij er volop genoten kan worden van de natuur in Afrika. Allereerst moet er gekeken worden waar uw behoefte ligt van de trip, is dat meer cultuur en historie? Dan is Zimbabwe een interessante bestemming. Liggen de behoeftes meer bij nationale parken, dan wordt er Zambia aangeraden. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken, dan is er altijd nog de mogelijkheid om het te combineren, deze landen liggen namelijk naast elkaar. Al met al deze vakantiebestemmingen kunnen niet ontbreken bij uw bucketlist.

http://www.oryxtravel.nl/