Behandel uw hekje tegen een beschadiging, slijtage of een roestvlekje

Een draaihek krijgt nogal wat te verduren van de weersinvloeden van buitenaf. Het is daarom belangrijk om het materiaal te beschermen tegen zaken als roest en slijtage. Om een lange levensduur van uw hekwerk te verzekeren is een anti-corrosiebehandeling van sierhekwerken of tuinafsluitingen zeker van belang. Om roest te voorkomen, kunnen de tuinpoorten behandeld worden met twee technieken. Zo kunt u ze thermisch laten verzinken. Hierbij wordt het materiaal ondergedompeld in een bad met gesmolten zing van 450 graden Celsius. Ook kunt u de poorten laten metaliseren. Hierbij wordt een zink-aluminium beschermlaag aangebracht. Op deze manier blijven uw tuinafsluitingen langer mooi.

Metalen sierhekwerken, tuinpoorten en tuinafsluitingen

Sierhekwerken kunt bij een specialist geheel op maat laten maken en ontwerpen naar uw eigen voorkeuren. Er zijn echter ook andere opties. Er kan ook gekozen worden voor metalen sierhekwerken, tuinpoorten en andere tuinafsluitingen. Hierbij moet wel altijd rekening gehouden worden met roestbehandeling. U wilt natuurlijk wel voorkomen dat er roest zal ontstaan. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende soorten metalen sierhekwerken. Kies bijvoorbeeld voor de klassieker met of zonder sierpunt. Of ga voor de Art Deco of Cottage stijl. Of vindt u modern mooier? De keuze is geheel aan u. Deze kunnen natuurlijk ook in manueel of geautomatiseerd geplaatst worden. De mogelijkheden zijn eindeloos en de keuze is geheel aan u.

Tuinpoorten geheel op maat laten maken

Uw tuinpoorten zijn een beetje als de strik om een cadeautje, het maakt het geheel af en aantrekkelijk om naar te kijken. Een tuinpoort die geheel in stijl is met de tuin, dat is zelfs nog mooier. Het maakt uw tuin echt helemaal af. Ga op zoek naar de poort die helemaal aan uw wensen voldoet of ga zelfs op zoek naar sierhekwerken om de tuin nog mooier en geheel in stijl te maken. Alle tuinen zijn anders, op het gebied van stijl maar ook op het gebied van afmetingen. Daarom kunnen tuinpoorten tegenwoordig vrijwel altijd op maat gemaakt worden.