Kennisruimte

Advocaat strafrecht

Een nieuwe advocaat strafrecht

Ik heb een nieuwe advocaat strafrecht nodig. Mijn oude advocaat strafrecht heeft aangegeven niet meer met mij in zee te willen gaan. Waarom? Ik weet het niet. Mogelijk vind hij mijn zaken niet meer leuk, of vertrouwt hij er niet op dat ik hem kan blijven betalen. In elk geval, ik ben een Amsterdammer en zoek dus een advocaat strafrecht in Amsterdam. Ik weet dat er heel veel zijn, en daarom vind ik het zo’n pittige zoektocht. Vaak raak ik verzeild in strafzaken en ben ik weer verdachte van één of andere misdaad. Mijn advocaat strafrecht tot nu toe heeft zijn werk prima gedaan, maar wil het stokje nu dus doorgeven. De advocaat strafrecht die ik nu zoek is professioneel, vakbekwaam en ijverig. Hij of zij moet zijn mannetje staan tegenover politie en justitie. Daarnaast vind ik dat hij of zij dag en nacht bereikbaar moet zijn. Ik wil mijn advocaat strafrecht namelijk kunnen bereiken als blijkt dat ik een nacht in de cel moet doorbrengen. Ik wil zo snel mogelijk uit de problemen kunnen komen als er weer eens een voorval is. Ik woon namelijk in een slechte buurt en alles wat hier gebeurt zorgt voor ophef. Ik kan daardoor wel eens betrokken raken in een zaakje. Vaak heeft het met drugsmisbruik, handel of geweld te maken. Misschien zou het voor mij een verstandig besluit zijn om te gaan verhuizen, maar tot nu toe heb ik daar nog niet de moed voor gehad. In principe woon ik hier namelijk prima, dus waarom zou ik ergens anders gaan wonen? De kunst is gewoon om niet als verdachte beschouwd te worden en niet in strafzaken betrokken te raken. WST Advocaten wordt mijn keuze!

Advocaat strafrecht van WST advocaten

Een vriend van me tipte me een advocatenbureau in hartje Amsterdam. Het is een advocatenbureau waar verschillende advocaten werkzaam zijn. Ik heb een advocaat strafrecht nodig, maar ook andere soorten advocaten zijn verbonden aan dit bureau. Zo zijn er advocaten die gespecialiseerd zijn in contracten- en verbintenissenrecht. Ook zijn er specialisten in huurrecht. Andere advocaten zijn weer gespecialiseerd in arbeidsrecht of letselschade. Kortom, dit advocatenbureau, WST advocaten, is heel veelzijdig en kan dus verschillende mensen van dienst zijn. Ik heb gisteren gebeld om contact op te nemen met de advocaat strafrecht. Mij is toen uitgelegd dat ik een vijftien minuten durend gesprek kan voeren met de advocaat strafrecht. Dit korte gesprekje is een oriëntatiegesprek, waarin zowel ik als de advocaat strafrecht kunnen bepalen of we met elkaar in zee willen gaan. Ik heb op dit moment echt een advocaat strafrecht nodig omdat ik weer verdachte ben ik een zaak. Justitie weet mij altijd weer te vinden. Natuurlijk kies ik niet zomaar een advocaat strafrecht. Een professional moet aan bepaalde eisen voldoen. Ik vind dat mijn advocaat strafrecht aan de volgende punten moet voldoen:

  • goede spreekvaardigheid
  • overtuigingskracht
  • natuurlijk overwicht
  • standvastigheid

Als ik niet overtuigd ben van de advocaat na het oriëntatiegesprekje aangaande mijn strafzaak, zal ik verder zoeken naar een ander.

WST advocaten

Het advocatenbureau waaraan deze persoon verbonden is, heeft wel veel voordelen. Zo zijn de prijzen niet al te hoog. De prijzen kunnen variëren van 150 tot 250 euro per uur. Voor een advocatenbureau is dat heel redelijk. Het is de kunst om te zorgen dat de kosten wat binnen de perken blijven, maar met een advocaat strafrecht is dat niet altijd makkelijk. Moet je je voorstellen hoeveel geld ik al uitgegeven heb tijdens mijn zaken! Een advocaat strafrecht en andere zaken zijn hartstikke duur en ik heb meerdere malen geld moeten uitgeven aan dat soort dingen. Ik hoop daarom dat ik in de toekomst niet meer zo vaak betrokken zal raken in dit soort zaken. Misschien heeft het ook met mijzelf te maken dat ik vaak in strafzaken verzeild raak. Maar een absolute oorzaak is ook de buurt waarin in woon. In mijn buurt gebeurt van alles en niet alles wat er gebeurt is legaal en netjes. Dat is algemeen bekend, maar zie er maar eens ver van te blijven! Men zegt wel eens dat criminaliteit een lelijk virus is waar veel mensen in de stad mee worden aangestoken. Ik ben tot nu toe gespaard gebleven en blijf met mijn handen van verboden middelen en wapens af. Maar wanneer er zomaar iets op straat gebeurt, moet je toch ingrijpen? Je kunt niet alles zomaar laten gebeuren voor de deur. Je moet ook voor jezelf en voor de buurt opkomen. Gelukkig heb ik geen kinderen, want dan zou ik me helemaal ongelukkig voelen hier. Met de service van een advocaat strafrecht ben je gelukkig goed geholpen als je verzeild bent geraakt in een probleem met justitie. Ik hoop daarom ook dat het gesprek met de advocaat van WST advocaten goed gaat verlopen. Morgen fiets ik naar het bureau waar het gesprek gevoerd kan worden. Van een vriend heb ik begrepen dat ze heel professioneel zijn en nergens doekjes om winden. Die helderheid en duidelijkheid kan ik wel gebruiken. Ik heb er op dit moment veel vertrouwen in dat de nieuwe advocaat me een heel eind op weg kan helpen. Daarom zie ik nu al uit naar morgen. Gelukkig is het bureau in het centrum van Amsterdam, zodat ik niet al te ver hoef te fietsen. Ik heb namelijk ook niet een al te stevige fiets. Naar het centrum moet het wel lukken op mijn brik.

http://www.wstadvocaten.nl/strafrecht/